Καλημέρα και καλή χρονιά.
εχω δυο πελάτες που ενδιαφερονται για ενταξη στο νεο εξοικονομω οι οποίοι διέθεταν παλαιό ΠΕΑ α) ο ένας με ΠΕΑ με τον ΚΕΝΑΚ 2010 και β) ο αλλος με τον νεο ΚΕΝΑΚ αλλα με προταση ΠΕΑ που δεν τον ανεβαζει 3 κατηγορίες και το εχει εκδώσει αλλος συνάδελφος
ΚΑΙ για τις 2 περιπτώσεις καναμε ΥΔ του καθε ιδιοκτήτη με γνήσιο της υπογραφής και αναφεραμε και το πρωτ/λο της Επιθεώρησης με την οποία θα αντικατασταθεί και εγινε ανακληση απο τους συναδελφους που εγινε αποδεκτή απο την υπηρεσία.
Στην εγκριση της ανακλησης του κάθε συναδέλφου αναγράφεται ” Το αίτημα της ανακλησης έχει εγκριθεί / Αντικατάσταση απο νεα επιθεώρηση”
Προφανως το “Αντικατάσταση απο νεα επιθεώρηση” δεν μπορω να το εφαρμόσω διότι εαν το πατήσουμε δημιουργεί μια νεα επιθεώρηση του ΙΔΙΟΥ επιθεωρητή, … ενω ο νεος επιθωρητής του ακινήτου πλέον είμαι εγω …
η ερώτηση μου είναι : εκτός από την ΥΔ του ιδιοκτήτη στην οποία αναφέρω τον ΑΠ της νέας επιθεώρησης που θα αντικαταστήσει την παλαιά, πρέπει να κάνω κάποια άλλη “κίνηση διασύνδεσης” της νέας επιθώρησης με την παλαιά?
Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά σε όλους